Easy Power Supply

Power to the city

afbeelding 57

Upgrade standaard kast

De ontwikkelingen bij Easy Power Supply staan niet stil. In het afgelopen jaar hebben we geleerd van de praktijk, deze zaken mee naar binnen genomen om een beter en flexibeler in te zetten product te kunnen leveren.

Twee segmenten

Omdat we hebben geleerd dat een weekmarkt niet statisch is en er wisselende behoefte ontstaat m.b.t. het aanbieden van stroom, heeft Easy Power Supply hier iets op gevonden. Een markt- en evenementkast welke is opgebouwd uit 2 delen. Een vast, statisch, netwerkdeel met daarin een netwerkaansluiting van maximaal 3x80A. Daarbovenop wordt een flexibel, dynamisch, deel geplaatst. In dit deel zitten bijvoorbeeld voor de standaard weekmarkt een aantal wandcontactdozen CEE-form 16A (3P) en CEE-form 16A (5P). Bij een jaarlijks evenement is er behoefte aan CEE-form 32A (5P) of CEE-form 63A (5P), of een andere gewenste configuratie. Easy....wij wisselen het bovendeel tijdelijk uit voor een ander type event....Easy Power toch?

Binnenkort komen we met nog een aantal verbeteringen van onze kasten/dienstverlening. Nieuwsgierig? Wij komen het u graag vertellen en houdt onze website en social media in de gaten!

 

 

afbeelding 56

Less is more!

Easy Power Supply is van mening dat het in de openbare ruimte al druk genoeg is met objecten. Meer kans op vandalisme en aanrijdingen. Easy Power Supply wil graag naar het principe Less is More, enkelvoudige ontsluiting uit het energienet, meervoudig gebruik.

In de huidige situatie worden er rondom een parkeerplaats bij een winkelcentrum lichtmasten geplaatst. Omdat er 1 x per week een markt staat wordt er ook een markt/evenementkast geplaatst. De afdeling mobiliteit wil laadpunten voor EV aan het plein. Okay, 1 x lichtmast, 1 x marktkast, 1 x EV-laadpaal. Drie objecten, drie aansluitingen op het E-net, 3 x kosten voor vastrecht.

Dit kan ook anders. Easy Power Supply werkt samen met Ecopoles waarbij een lichtmast geplaatst kan worden met geintegreerd laadpunt voor electrische voertuigen. Hiervoor komt er 1 x een aansluiting op het E-net. Easy Power Supply verhuurd de mobile unit aan de markt zodat deze kunnen worden aangesloten op de Ecopole.

Eén object, één aansluiting uit het net, meervoudig gebruik! Less is more!

De Mobile Units van Easy Power Supply rekenen ook het verbruik af met de gebruikers, een starttarief en een bedrag per kWh. De Mobile Unit kan op diverse weekmarkten binnen de gemeente worden ingezet waarbij de starttarieven van de gebruikers de kosten van de huur dekken. Kortom, geen investering voor de gemeente en de kosten op de plaats waar ze thuis horen. Alles conform NEN1010 en NEN3140 geregeld.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

 

 

afbeelding 54

Dag van de Openbare Ruimte 2017

Easy Power Supply was weer aanwezig op de Dag van de Openbare Ruimte. Een leuke en vooral gezellige beurs welke goed is bezocht. De primeur dit jaar was de Mobile Unit welke nu werkend te zien was op de beurs. Wij willen alle bezoekers aan onze stand hartelijk danken voor hun bezoek en indien u ons gemist heeft komen we graag naar u toe om onze producten te demonstreren.

 

 

afbeelding 52

Octrooi voor Easy Power Supply markt- en evenementkasten!

Vandaag heeft Easy Power Supply BV uit handen van Patentwerk in Den Bosch officieel het octrooi in ontvangst mogen nemen voor de door ons ontwikkelde markt- en evenementkasten! 

Een kroon op ons werk en inspanningen om een uniek en innovatief product in de Nederlandse markt te zetten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

 

 

afbeelding 48afbeelding 50

Easy Power Supply vanaf nu ook in de haven.

Vanaf heden is Easy Power Supply ook actief in de havens. Het afnemen van stroom en zelfs water met de pas of app is geen enkel probleem. Onze waterkasten zijn voorzien van 3/4 Geka koppeling en legionella preventieschakeling. Het systeem wordt regelematig automatisch doorgespoeld.

Onze Walstroomkasten zijn voorzien van drukknop per wandcontactdoos zodat bij het uitvallen van de aardlekschakelaar direct weer ingeschakeld kan worden.

Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

 

 

afbeelding 45

De Mobile Unit van Easy Power Supply

Op 9 mei 2017 was Easy Power Supply vertegenwoordigd op de vakbeurs Ruimte & Licht 2017. Hier heeft Easy Power Supply een nieuw prototype onthuld.

De Mobile Unit is flexibel in te zetten bij markten en evenementen. De unit kan op een 22kW of 44kW CEE-form contactdoos aangesloten worden, maar praktischer nog...op een EV laadpaal.

Easy Power Supply is van mening dat er zo min mogelijk objecten in de openbare ruimte aanwezig zouden moeten zijn terwijl het comfort toeneemt. Door het plaatsen van EV laadvoorzieningen is de gemeente voorbereid op de toekomst van E-rijden en kan vanuit de laadvoorziening ook de mobile unit gevoed worden. Enkelvoudige aansluiting en meervoudig gebruik, waardoor de aansluiting vele malen rendabeler wordt.

Wij werken hiervoor samen met Ecopoles. Ecopoles deelt onze filosofie en heeft een lichtmast met geïntegreerde laadpunten welke 22kW per laadcontact kunnen leveren. Waar vroeger een lichtmast, marktkast en een laadpunt stond, staat nu een Ecopoles laadlichtmast met daarop tijdens de markt een mobile unit.

The future is now!

 

 

afbeelding 35

Easy Power Supply is klaar voor de beurs!

Easy Power Supply is klaar voor de Dag van de Openbare Ruimte 2016. Wij heten u graag welkom op onze stand 3.3.42 in de jaarbeurs te Utrecht op 28 en 29 September.

 

 

 

 

 

afbeelding 34

Dag van de Openbare Ruimte 2016

Easy Power Supply BV is te vinden op de Dag van de Openbare Ruimte 2016, stand 3.3.4.2. 

Wilt u een gratis toegangskaart ontvangen? Klik op de volgende link en registreer vandaag nog!

https://registration.n200.com/survey/3jaskm85rkpk5…

 

 

 

afbeelding 6

Primeur in Eindhoven: de eerste Easy Power Supply zuil is in gebruik genomen!

Op zaterdag 11 juni 2016 is de eerste Easy Power Supply zuil in gebruik genomen op een nieuwe markt aan het Catharinaplein in Eindhoven. Deze nieuwe marktlocatie is voorzien van 1 marktzuil met daarin 6 wandcontactdozen 16 Ampere en een evenementenzuil met daarin 1 wandcontactdoos 32 Ampere, 1 wandcontactdoos 16 Ampere (5 polig) en 3 wandcontactdozen 16 Ampere.

Alle wandcontactdozen zijn eenvoudig en veilig in gebruik. Bij onverhoopt uitvallen van de aardlekbeveiliging kan contact opgenomen met Easy Power Supply B.V. en wordt de desbetreffende groep op afstand gereset. Er is geen toegang (voor onbevoegden) meer noodzakelijk in de kast.

Een succesvolle markt die letterlijk en figuurlijk bruiste van de energie!