Easy Power Supply

Power to the city

afbeelding 81

CE markering op al onze producten

Uiteraard staat Easy Power Supply voor kwaliteit. Dit heeft zich laten vertalen in het verkrijgen van CE markering op al onze producten.

De CE-markering die op veel producten te vinden is geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de EU (plus Zwitserland, Liechtenstein, Noorwegen en Ijsland). CE staat hierbij voor Conformité Européenne, wat zoveel betekent als in overeenstemming met de Europese regelgeving

Het doel van de CE-markering is dus tweeledig van aard. Enerzijds is het doel de vrije handel binnen de lidstaten te bevorderen terwijl anderzijds de veiligheid in het gebruik van de producten wordt verhoogd.

U kunt dus volledig vertrouwen op een veilig product.

 

afbeelding 78afbeelding 76afbeelding 79

Hartelijk dank voor uw bezoek!

Via deze weg willen wij al de bezoekers op de stand van Orange Power Systems bedanken voor het bezoek en de interresse in de door ons gepresenteerde producten en diensten.

Op deze beurs maakten wij bekend dat Easy Power Supply als onderdeel van Orange Power Systems verder zal gaan. Orange Power Systems levert naast de markt- en evenementkasten ook oplaadlichtmasten (laadtaarnpaal) en oplaadvoorzieningen in bestaande objecten in de Openbare Ruimte.

Orange Power Systems heeft een uitgesproken mening als het gaat om SMART City oplossingen. SMART City oplossingen in niet zomaar het bijplaatsen van een paal of kast in de Openbare Ruimte maar het toevoegen van functionalteiten aan bestaande objecten in de Openbare Ruimte. Hiermee behouden we de identiteit van de Openbare Ruimte maar maken de ruimte functioneler. Dit is terug te zien in de oplaad "amsterdammertjes", een anti-aanrijdvoorziening met een autolaadfunctie toegevoegd. Geen extra laadpaal maar een functie toegevoegd aan een bestaand object.

Wij informeren u graag vrijblijvend en zijn benieuwd naar de volgende uitdaging!

 

afbeelding 75

Vakbeurs Openbare Ruimte 2018.

Op 26 en 27 september 2018 zijn wij weer aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte 2018 in de jaarbeurs in Utrecht. Ook dit jaar ontvangen wij u graag op onze stand voor een lekker kopje koffie en natuurlijk om onze innovatieve producten te aanschouwen.

We zijn te vinden op standnummer 3.5.09! We hebben nieuws en vertellen u dit graag op één van de bovenstaande dagen!

 

 

afbeelding 74

Easy Power Supply is verhuisd!

Vanaf 1 september 2018 is Easy Power Supply verhuisd van de Industrieweg 7A naar de Wolfskamerweg 20 te Vught.

We zijn gevestigd in het pand van Orange Power Systems B.V.

Wij heten u hier van harte welkom!

Easy Power Supply....Power to the City!

 

 

afbeelding 67

Noordwijkerhout neemt Easy Power Supply kast in gebruik

Aan de Brink in Noordwijkerhout is dinsdag 28 augustus 2018 een markt- en evenementenkast in gebruik genomen. Deze kast zal de diverse evenementen als ook de wekelijkse verkoopwagens van stroom voorzien.

De gemeente Noordwijkerhout heeft nu een autonome electrakast welke voldoet aan de NEN3140/NEN1010. Volledig gesloten systeem waarbij de afnemer zelf het stroompunt activeert en beeïndigd, zonder tussenkomst van een kastbeheerder. Afrekenen van de stroom gaat uiteraard vanzelf via de cloud, Easy Power Supply!

 

 

 

Noordwijkerhout kiest voor Easy Power Supply!

Ook de Gemeente Noordwijkerhout heeft onlangs gekozen voor de slimme stroomvoorzieningen van Easy Power Supply.

Aan de Brink zal een evenementkast geplaats worden om de dagelijkse ambulante handel en overige evenementen van stroom te voorzien.

Ook voor Noordwijkerhout...Easy Power toch?

Wij houden u op de hoogte van de voortgang.

 

 

afbeelding 63afbeelding 65

Easy Power Supply ook in Breda actief!

In het 2e kwartaal van 2018 zal Easy Power Supply ook actief zijn in de Gemeente Breda.

De Gemeente Breda is de 2e stad in Nederland waar de voordelen van Easy Power Supply zullen worden geïmplementeerd. We zijn hier best een beetje (understatement) trots op.

Op het Chasséveld zullen we 2 bestaande ondergrondse kasten ombouwen zodat deze via de Easy Power Supply app kunnen worden aan- en uitgezet.

De weekmarkt op het Dr. J. Ingenhouszplein wordt eveneens omgebouwd naar de app. Hier kan een aantal bestaande ondergrondse kasten worden in- en uitgeschakeld via de app. Ook een aantal individuele contactdozen in ondergrondse kasten kan worden geschakeld via de app.

Op het parkeerterrein bij Winkelcentrum Moerwijk staan momenteel verouderde marktkasten. Hier worden 3 bestaande kasten vervangen door 4 nieuwe kasten van Easy Power Supply.

Dus ook voor Breda geldt...Power to the City!

 

 

afbeelding 59

Heeft u de uitzending van Doe Maar Duurzaam op RTL-Z gemist?

Geen nood, wij hebben gelukkig de beelden nog. Klik op de afbeelding om het filmpje te starten.

 

 

 

afbeelding 58

Easy Power Supply bij RTL-Z 8 April 2018

Slim omgaan met energie!

De overheid is op steeds meer vlakken aan het terugtreden en neemt daarmee steeds meer een regierol aan.
Dit in combinatie met de te behalen ambities op het gebied van veiligheid en duurzaamheid, maakt dat de overheid gebaat is bij SMART oplossingen. 

Easy Power Supply geeft invulling aan de vraagstukken van de overheid, door gebruik te maken van slimme innovatieve oplossingen. 

Welke oplossingen dit kunnen zijn is en hoe deze worden toegepast, vertellen Sjors van de Zanden van Easy Power Supply en Ruud Kierkels
van de Gemeente Eindhoven zondag 8 april in Doe Maar Duurzaam bij RTLZ.

Zondag 8 april om 17.00 uur te zien in Doe Maar Duurzaam bij RTL Z

Alle nieuwe technieken op het gebied van verduurzaming zijn zondag 8 april te zien in de aflevering techniek van Doe Maar Duurzaam; een informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. 

Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. 

Doe Maar Duurzaam is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden binnen ieder aspect van het dagelijks leven.

De herhaling is te zien op 
maandag 9 april om 7.30 uur 
Woensdag 11 april om 10.30 uur
Vrijdag 13 april om 13.05 uur
Zaterdag 14 april om 16.30 uur

 

 

 

afbeelding 57

Upgrade standaard kast

De ontwikkelingen bij Easy Power Supply staan niet stil. In het afgelopen jaar hebben we geleerd van de praktijk, deze zaken mee naar binnen genomen om een beter en flexibeler in te zetten product te kunnen leveren.

Twee segmenten

Omdat we hebben geleerd dat een weekmarkt niet statisch is en er wisselende behoefte ontstaat m.b.t. het aanbieden van stroom, heeft Easy Power Supply hier iets op gevonden. Een markt- en evenementkast welke is opgebouwd uit 2 delen. Een vast, statisch, netwerkdeel met daarin een netwerkaansluiting van maximaal 3x80A. Daarbovenop wordt een flexibel, dynamisch, deel geplaatst. In dit deel zitten bijvoorbeeld voor de standaard weekmarkt een aantal wandcontactdozen CEE-form 16A (3P) en CEE-form 16A (5P). Bij een jaarlijks evenement is er behoefte aan CEE-form 32A (5P) of CEE-form 63A (5P), of een andere gewenste configuratie. Easy....wij wisselen het bovendeel tijdelijk uit voor een ander type event....Easy Power toch?

Binnenkort komen we met nog een aantal verbeteringen van onze kasten/dienstverlening. Nieuwsgierig? Wij komen het u graag vertellen en houdt onze website en social media in de gaten!

 

 

afbeelding 56

Less is more!

Easy Power Supply is van mening dat het in de openbare ruimte al druk genoeg is met objecten. Meer kans op vandalisme en aanrijdingen. Easy Power Supply wil graag naar het principe Less is More, enkelvoudige ontsluiting uit het energienet, meervoudig gebruik.

In de huidige situatie worden er rondom een parkeerplaats bij een winkelcentrum lichtmasten geplaatst. Omdat er 1 x per week een markt staat wordt er ook een markt/evenementkast geplaatst. De afdeling mobiliteit wil laadpunten voor EV aan het plein. Okay, 1 x lichtmast, 1 x marktkast, 1 x EV-laadpaal. Drie objecten, drie aansluitingen op het E-net, 3 x kosten voor vastrecht.

Dit kan ook anders. Easy Power Supply werkt samen met Ecopoles waarbij een lichtmast geplaatst kan worden met geintegreerd laadpunt voor electrische voertuigen. Hiervoor komt er 1 x een aansluiting op het E-net. Easy Power Supply verhuurd de mobile unit aan de markt zodat deze kunnen worden aangesloten op de Ecopole.

Eén object, één aansluiting uit het net, meervoudig gebruik! Less is more!

De Mobile Units van Easy Power Supply rekenen ook het verbruik af met de gebruikers, een starttarief en een bedrag per kWh. De Mobile Unit kan op diverse weekmarkten binnen de gemeente worden ingezet waarbij de starttarieven van de gebruikers de kosten van de huur dekken. Kortom, geen investering voor de gemeente en de kosten op de plaats waar ze thuis horen. Alles conform NEN1010 en NEN3140 geregeld.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

 

 

afbeelding 54

Dag van de Openbare Ruimte 2017

Easy Power Supply was weer aanwezig op de Dag van de Openbare Ruimte. Een leuke en vooral gezellige beurs welke goed is bezocht. De primeur dit jaar was de Mobile Unit welke nu werkend te zien was op de beurs. Wij willen alle bezoekers aan onze stand hartelijk danken voor hun bezoek en indien u ons gemist heeft komen we graag naar u toe om onze producten te demonstreren.

 

 

afbeelding 52

Octrooi voor Easy Power Supply markt- en evenementkasten!

Vandaag heeft Easy Power Supply BV uit handen van Patentwerk in Den Bosch officieel het octrooi in ontvangst mogen nemen voor de door ons ontwikkelde markt- en evenementkasten! 

Een kroon op ons werk en inspanningen om een uniek en innovatief product in de Nederlandse markt te zetten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

 

 

afbeelding 48afbeelding 50

Easy Power Supply vanaf nu ook in de haven.

Vanaf heden is Easy Power Supply ook actief in de havens. Het afnemen van stroom en zelfs water met de pas of app is geen enkel probleem. Onze waterkasten zijn voorzien van 3/4 Geka koppeling en legionella preventieschakeling. Het systeem wordt regelematig automatisch doorgespoeld.

Onze Walstroomkasten zijn voorzien van drukknop per wandcontactdoos zodat bij het uitvallen van de aardlekschakelaar direct weer ingeschakeld kan worden.

Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

 

 

afbeelding 45

De Mobile Unit van Easy Power Supply

Op 9 mei 2017 was Easy Power Supply vertegenwoordigd op de vakbeurs Ruimte & Licht 2017. Hier heeft Easy Power Supply een nieuw prototype onthuld.

De Mobile Unit is flexibel in te zetten bij markten en evenementen. De unit kan op een 22kW of 44kW CEE-form contactdoos aangesloten worden, maar praktischer nog...op een EV laadpaal.

Easy Power Supply is van mening dat er zo min mogelijk objecten in de openbare ruimte aanwezig zouden moeten zijn terwijl het comfort toeneemt. Door het plaatsen van EV laadvoorzieningen is de gemeente voorbereid op de toekomst van E-rijden en kan vanuit de laadvoorziening ook de mobile unit gevoed worden. Enkelvoudige aansluiting en meervoudig gebruik, waardoor de aansluiting vele malen rendabeler wordt.

Wij werken hiervoor samen met Ecopoles. Ecopoles deelt onze filosofie en heeft een lichtmast met geïntegreerde laadpunten welke 22kW per laadcontact kunnen leveren. Waar vroeger een lichtmast, marktkast en een laadpunt stond, staat nu een Ecopoles laadlichtmast met daarop tijdens de markt een mobile unit.

The future is now!

 

 

afbeelding 35

Easy Power Supply is klaar voor de beurs!

Easy Power Supply is klaar voor de Dag van de Openbare Ruimte 2016. Wij heten u graag welkom op onze stand 3.3.42 in de jaarbeurs te Utrecht op 28 en 29 September.

 

 

 

 

 

afbeelding 34

Dag van de Openbare Ruimte 2016

Easy Power Supply BV is te vinden op de Dag van de Openbare Ruimte 2016, stand 3.3.4.2. 

Wilt u een gratis toegangskaart ontvangen? Klik op de volgende link en registreer vandaag nog!

https://registration.n200.com/survey/3jaskm85rkpk5…

 

 

 

afbeelding 6

Primeur in Eindhoven: de eerste Easy Power Supply zuil is in gebruik genomen!

Op zaterdag 11 juni 2016 is de eerste Easy Power Supply zuil in gebruik genomen op een nieuwe markt aan het Catharinaplein in Eindhoven. Deze nieuwe marktlocatie is voorzien van 1 marktzuil met daarin 6 wandcontactdozen 16 Ampere en een evenementenzuil met daarin 1 wandcontactdoos 32 Ampere, 1 wandcontactdoos 16 Ampere (5 polig) en 3 wandcontactdozen 16 Ampere.

Alle wandcontactdozen zijn eenvoudig en veilig in gebruik. Bij onverhoopt uitvallen van de aardlekbeveiliging kan contact opgenomen met Easy Power Supply B.V. en wordt de desbetreffende groep op afstand gereset. Er is geen toegang (voor onbevoegden) meer noodzakelijk in de kast.

Een succesvolle markt die letterlijk en figuurlijk bruiste van de energie!